ABOUT

spektakels // creatief productie bureau

Wij zijn een creatief productiebureau uit Amsterdam sterk in het ontwerpen, produceren en realiseren van festivals, decors en merkactivaties. We houden van kunst en muziek, jongerencultuur en feestjes. We zijn gedreven, gestructureerd en efficient, én houden van aanpakken.
Spektakels staat voor flexibiliteit, betrouwbaarheid en creativiteit, waardoor we in staat zijn elk project een unieke draai te geven en tot een succesvol einde te brengen.
We zijn trots op de langetermijnrelaties met onze klanten. Deze continuïteit zorgt voor optimale communicatielijnen en naadloze producties, waaruit onvergetelijke ervaringen voortkomen.

brand activation

Spektakels is sterk in het optimaal presenteren van merken. In overleg met opdrachtgevers en in lijn met geldende festivaltrends bedenken en voeren we op maat gemaakte concepten uit.
Ons productieteam heeft bijzonder oog voor detail, waarbij merkbeleving centraal staat. Elke detail van het concept is een directe reflectie van het merk en van cruciaal belang bij de realisatie van een succesvol project.

DECOR & CREATIVE PRODUCTION

Spektakels co-produceert enkele van de grootste muziekfestivals in Nederland.
Het festivalthema is ons uitgangspunt om unieke concepten en creatieve ontwerpen te bedenken, waarbij merkversterking en festivalgevoel centraal staan. We ontwerpen en begeleiden de infrastructuur van producties, bouwen stages en kleden decors aan.
Onze mensen zijn afkomstig uit diverse disciplines om elk aspect van een productie de juiste aandacht te kunnen geven. Daarbij werken we graag samen, want samen staan we sterker.

think ahead

Wij denken graag mee met de klant over het gehele traject. Projecten zijn vaak niet eenmalig, dus richten we deze zo efficiënt mogelijk in, uiteraard met behoud van kwaliteit.

do it ourselves

Onze allround mobiele werkplaats en ons netwerk van handymans en handyladies maakt het mogelijk dat we bijna alles kunnen maken, waar dan ook. Daarnaast beschikken we over een ruime loods met opslagmogelijkheden.
Alles wat wij bedenken, maken en produceren moet er goed uitzien. We doen het goed of we doen het niet!

meet the team

ewout schilperoort

michel willemsen